Heb je een zonneschermdoek nodig? Dan ben je bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres! In het ruime aanbod van doeken zit voor iedereen iets geschikts. Hier kun je altijd het perfecte zonneschermdoek kopen.

Kleur van het doek

Op https://www.zonneschermdoek.nl/ is het mogelijk om in vier stappen een nieuw doek te bestellen. De eerste stap is het kiezen van de kleur van het zonneschermdoek. Dit doek wordt geproduceerd door het hoogwaardige Tibelly en is in meer dan 70 kleuren te verkrijgen, waaronder meerdere vormen van strepen. Op de site kun je een kleur aanklikken, waarna je te zien krijgt hoe de kleur eruit ziet op een doek. Ook is er een foto te zien van hoe het doek met die kleur er daadwerkelijk uit ziet, deze foto’s zijn gedeeld door klanten.

Maten van het doek


De tweede stap is het bepalen van de maat. De hoogte, vaak uitval genoemd, heeft meerdere standaard maten, maar kan je ook zelf invullen. Daarnaast moet je de breedte altijd zelf invullen. Als je niet weet hoe je een doek moet opmeten, dan zal deze video van Zonneschermdoek.nl je helpen: https://www.zonneschermdoek.nl/video-zonweringdoek-opmeten?nd=19.

Prijs van het doek

In de volgende stap bereken en bekijk je de prijs van het zonneschermdoek. Hier kun je tevens volant toevoegen aan het doek, dit is een strook aan de voorzijde van het zonnescherm waardoor het laagstaand zonlicht kan tegenhouden. Er zijn twee vormen volants, namelijk de traditionele golf en het eenvoudige rechte vlak. Daarnaast kun je doekpezen toevoegen aan je bestelling. Als je al een zonnescherm hebt hangen, dan is dit over het algemeen overbodig. Is het oude doek ouder dan 20 jaar oud dan is het verstandig om nieuwe pezen te kopen, want ze kunnen verslijten in de loop der jaren.

Bestellen van het doek

De vierde en laatste stap is simpel, hier bestel je het nieuwe zonneschermdoek. Zonneschermdoek.nl biedt meerdere manieren om af te rekenen, zoals iDeal, CreditCard, MisterCash en remours. Na het bestellen duurt het 8 tot 10 dagen voordat je doek thuisbezorgd is.