Wanneer er verbouwd wordt ontstaat er een heleboel afval. Dit afval moet ergens naar toe, want je mag het niet op de stoep of straat laten liggen en in je eigen huis of tuin bouwafval bewaren is natuurlijk ook geen optie. Je kunt zelf af en aan gaan rijden naar de stort, maar slimmer is het om een bouwafval container te huren. Zo ben je in één keer van al dat gedoe af! We vertellen je hieronder meer over de voordelen van een bouwafval container.

Bespaar tijd

Met een bouwafval container bespaar je een heleboel tijd. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer met al dat afval naar de stort te rijden. Wanneer je heel weinig afval hebt is een ritje niet zo’n probleem, maar bij de meeste klussen ontstaat toch al gauw meer afval dan je zelf af en aan kunt rijden. Het scheelt ontzettend veel tijd om het gewoon in een bak te kunnen gooien en er verder niet meer naar om te hoeven kijken.

Bespaar moeite

Omdat je tussendoor je afval weg kunt gooien ligt het niet in de weg op de plek waar geklust en gebouwd wordt. Dit maakt het veiliger en makkelijker om te werken. Je hoeft er bovendien minder mee te sjouwen dan wanneer je het zelf weg zou brengen. Nadat het in de container is geplaatst hoef je het zelf eigenlijk niet meer aan te raken!

Bespaar geld

Het is niet alleen makkelijker om je bouwafval in een container te gooien, het scheelt je vaak ook geld. Natuurlijk moet je de container huren en dat is niet gratis, maar wanneer je met bouwafval naar de stort rijdt wordt er vaak ook nog een bedrag in rekening gebracht voor het afval dat je weg komt gooien. Dat bedrag loopt al gauw hoog op, maar met een bouwafval container heb je gewoon een vaste prijs en geen verrassingen.