Heb je een vlag nodig voor een speciaal evenement? Vlaggen bestellen kan bij Vlaggenleverancier. Deze vlaggen kun je gebruiken om reclame te maken bij evenementen, je kunt ze ophangen aan vlaggenmasten op het bedrijventerrein, je hangt ze op aan een mast aan het huis, et cetera. Een vlag kan nooit kwaad!

Afmetingen

Over het algemeen zijn de vlaggen in drie formaten te koop. De standaard maat is 100 centimeter bij 70 centimeter. Daarnaast kun je ook een grote vlag kopen, deze is 150×100 centimeter. De laatste optie is het wimpel formaat, deze is 150 centimeter bij 20 centimeter.

Techniek en materiaal

Het gebruikte materiaal voor de vlaggen is polyester, om meer specifiek te zijn glanspolyester. Het doek zal 115 gram wegen. De gebruikte techniek is zeefdruk, waarbij een tot zes kleuren wordt gebruikt. Deze kleuren zijn gebaseerd op PMS, oftewel Pantone Matching System. Dit zijn gestandaardiseerde kleuren waarbij de inkt van tevoren wordt gemengd tot de juiste kleur, ze zijn overal ter wereld hetzelfde en daardoor bekend bij elke drukkerij.

Geslaagd!

Vlaggenleverancier biedt tevens de optie om een vlag te bestellen speciaal voor een geslaagde. Op dit doek staat ‘Geslaagd!’, wat het perfect maakt bij een feest rondom het slagen van iemand. Als je deze vlag bestelt kun je aangeven hoeveel stuks je wilt, in welke kleur het doek moet, het formaat en de gewenste leverdatum.

Recht-vlag

Bestel je een andere vlag dan zal dit een recht-vlag zijn, dit is dus de standaard vlag. Hierop kun je jouw eigen ontwerp toevoegen, zodat het een unieke vlag wordt specifiek voor jou. Je kunt hierop jouw logo plaatsen, maar ook iets geheel anders. Het is geheel jouw keuze.

Andere opties voor vlaggen

Het is bij Vlaggenleverancier tevens mogelijk om beachvlaggen, banieren en vlaggenmasten te bestellen. Bij de beachvlaggen heb je drie verschillende mogelijkheden: recht, druppel en vierkant, deze namen zijn logischerwijs gebaseerd op de vormen van de vlag. Bij de banieren heb je twee opties, namelijk hoogformaat en lantaarnbarnier.