Bij To Be Dressed ben je aan de juiste adres als je goedkope kledingstukken van Vingino zoekt. Vingino kleding is sinds 2001 een favoriet onder kinderen en zal dit nog wel even blijven. De stoere stijl is nergens anders goedkoper te verkrijgen dan in de Vingino Outlet van To Be Dressed.

Vingino

Nederland werd in 2001 een kledingmerk voor kinderen rijker doordat Vingino in dat jaar werd opgericht. Het merk maakt kleding voor kinderen die er cool uit willen zien en zich zelfverzekerd willen voelen. De specialiteit van Vingino is denim, wat duidelijk te zien is aan hun prachtige jeans. Het creëert een relaxte look, door het combineren van denim met Italiaanse en vintage invloeden.

Het begon als een bedrijf dat alleen denim verkocht in Nederland, maar is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekend is. Het is geschikt voor elk kind, van baby tot tiener en alles daartussenin. Vingino begon met een jeans, geïnspireerd op een vintage broek gevonden in Napels. Ondertussen heeft het de collectie een stuk uitgebreid. Je kunt jeans, jasjes, schoenen en nog veel meer kopen van Vingino.

Vingino wil kleding maken dat er geweldig uitziet, maar ze willen tevens dat het lang meegaat. Dit zorgt ervoor dat hun kleren elk avontuur aankunnen, hoe groot of klein het ook mag zijn. Vingino haalt inspiratie van over de hele wereld, wat terug te zien is aan de stijl. Desondanks houdt Vingino het meeste van denim, met name van de stoere uitstraling en hoe de stof verandert als je het vaak aanhebt. Ze zijn dan ook trots dat ze experts zijn in het maken van jeans voor kinderen. Elke jeans is speciaal, op basis van graphics, pasvormen, details en wassingen. Al deze jeans en nog veel meer is te vinden bij To Be Dressed, met hoge kortingen.