Als je op zoek bent naar veilige opslagruimte Rotterdam dan hoef je niet verder te zoeken! Rotterdam heeft ontzettend veel mogelijk opslagruimtes waar je gebruik van kunt maken. Een van de belangrijkste criteria van huurders is toch vaak wel een lage prijs. Echter schuilen daar natuurlijk ook kleine lettertjes achter. Een veel vergeten punt is dat er borg betaald moet worden, verplichte afname van een slot, verzekering en de huur van de bus om naar de ruimte te rijden.

Wanneer is het veilig?

Heb jij makkelijk toegang gekregen tot de boxes zonder je hiervoor aan te melden? Ga hier dan absoluut geen ruimte huren. Dit bedrijf heeft haar beveiliging dus niet goed op orde. Als je je verplicht moet aanmelden weet je dat de beveiliging prima is. Een andere voorwaarde is dat een bedrijf ervoor moet zorgen dat er een veilig slot op de deur van de ruime zit. Men kan niet van de huurder verwachten dat deze ook een slot meebrengt. Een dubbel slot kan uiteraard geen kwaad!

Daarnaast zijn beveiligingscamera’s ook een belangrijke beveiliging voor een grote ruimte. Zonder deze camera’s kan je weinig klaarspelen bij je verzekering mocht er worden ingebroken.

Rotterdam

Rotterdam is de stad met de meest veilige opslagruimtes. Over het algemeen vinden er 10% minder inbraken plaats, bij opslagruimtes, ten opzichte van andere steden. Hierdoor is Rotterdam dus een perfect gebied om je opslagruimte uit te kiezen. Het heeft enkel weinig zin om hier een box te huren als je hier meer dan een uur vandaan woont. Daardoor is de afstand te groot om even je spullen op te halen.

Weet je nou nog niet goed wanneer je een geschikt bedrijf hebt gevonden? Lees onze tips dan nog een keer door. Laat je absoluut niet verleiden door de goedkope prijzen van partijen.