Een logo ontwerpen voor je bedrijf en bijbehorende website is iets dat je zeker zelf kunt doen als je een beetje creatief bent maar vaak kun je wel zien dat het dan net niet door een professional gemaakt is. Om een goed logo te maken dat de klanten aanspreekt en herkenbaar is kijk je daarom beter eens op https://vrijdagonline.nl/logo-laten-ontwerpen.

Professioneel en goed te herkennen

VrijdagOnline werkt met een vakkundig team dat een logo kan ontwerpen dat goed bij jouw onderneming past en dat uitstraalt waar jij als bedrijf voor staat. Het is zaak dat er een logo ontworpen wordt dat naar jouw zin is maar dat ook dusdanig professioneel oogt dat mensen het direct herkennen en weten bij welk bedrijf het hoort.

Keuze uit drie concepten

Als je ervoor kiest een logo bij VrijdagOnline te laten maken kun je dit altijd in overleg doen. Zij leveren altijd maatwerk dus voor ieder bedrijf levert dit een ander resultaat op. Een logo wordt voor je bedrijf ontworpen in drie verschillende concepten waaruit jij een keuze kunt maken. Het ontwerp dat jij kiest kan natuurlijk nog altijd aangepast worden zodat het helemaal naar je zin is.

Ga voor een complete huisstijl

Als het logo klaar is word jij er de eigenaar van en mag je er mee doen wat je zelf wilt. Op die manier kun je het overal op laten drukken waar jij maar wilt zonder dat dit problemen met rechten oplevert. Een uitbreiding is ook mogelijk: in dat geval kies je niet alleen voor het laten ontwerpen van een logo maar voor een complete huisstijl. Op die manier worden er ook briefpapier, enveloppen en visitekaartjes gemaakt die voor jouw bedrijf geschikt zijn. Zo past alles netjes bij elkaar en is het herkenbaar voor de klant.