De Kenwood TK 3601 is een fantastische portofoon in het gebruik. Er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u een portofoon aanschaft, die niet veel mensen weten van dit type. U wilt natuurlijk dat uw investering in een mooie portofoon zoals deze ook zijn waarde aantoont in de praktijk. We willen u hier graag in bijstaan. Daarom hebben we deze blog voor u geschreven. Hierin vindt u alles wat u moet weten voordat u een Kenwood TK 3601 gaat aanschaffen. Zo komt u goed beslagen ten ijs en weet u precies waar u aan toe bent!

IP67 Certificatie

Deze versie van de Kenwood portofoons is IP67 gecertificeerd. Dat betekent in de praktijk dat deze portofoons zowel stof als waterdicht zijn. Hierdoor kunt u de portofoons door weer en wind gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer uw mensen in een zware storm hun werk moeten doen, dan kunnen zij er op vertrouwen dat de portofoon blijft werken zelfs wanneer die kletsnat wordt!

2200Mah accu

De accu van dit type portofoon is een stevige batterij die lang meegaat. Bij dagelijks gebruik kan de portofoon tot wel 48 uur gewoon zijn werk blijven doen. Dat is wel zo prettig, want op die manier wordt de communicatie via dit prachtige apparaat nog beter te vertrouwen.

Gewicht

De Kenwood TK 3601 weegt maar 160 gram. Dat is bijzonder weinig voor een portofoon van dit kaliber. Iedereen die weleens met een portofoon heeft gewerkt weet hoe prettig het is wanneer deze niet te zwaar is en dus zonder ongemak de hele dag in een broek of jaszak kan zitten.

Tot slot

Afsluitende is deze portofoon zowel digitaal als analoog te gebruiken. Dit betekent dat deze portofoon met ieder ander type portofoon kan communiceren. Erg handig wanneer u nu nog gebruik maakt van analoge portofoons bijvoorbeeld! Dit alles maakt deze portofoon een goede keus. We hopen dat u hiermee uit de voeten kunt!