Wie in de stad woont en aan een groene omgeving denkt, pakt vaak als eerste voorbeeld het park met de vijver dat in de buurt ligt. Woon je in een dorp? Dan denk je al snel aan de bomen of struiken die de het fietspad van de rijweg in het dorp scheiden. In een nieuwbouwwijk valt vaak de jonge aanplant vooral op. Je ziet hier dat alles nog nieuw is en moet groeien. En bij bedrijven valt het vaak echt op, als er aandacht besteed is aan groene buitenruimten. Je hebt als mens behoefte aan groen, op welke plek je ook bent. Een bedrijf dat groen ontwerpt, aanlegt, onderhoudt en groen door en door kent, is BTL.

Takken van sport

Bij het bedrijf kennen ze verschillende afdelingen, waardoor je met elke groenvraag terecht kunt. Of je als groter bedrijf nu een daktuin wilt of als gemeente de nieuwe aanleg van de buitenwijken naar het centrum, voorzien van een prachtige groenstrook, bij BTL kennen ze de  natuur op hun duimpje. Passie en ervaring vullen elkaar hier aan, van de ontwerpfase tot en met de beheerfase. De projectmatige aanpak werkt altijd in je voordeel, doordat afdelingen en disciplines met elkaar samenwerken. Je ziet hier dat het beste naar boven gehaald wordt. Niet alleen kennis van natuur, maar ook de geschiedenis van de Nederlandse natuur, succes- en faalfactoren uit het verleden en wensen en eisen van gebruikers en opdrachtgevers staan centraal in hun projectmatige aanpak.

Resultaat voor mens en natuur

Door de synergetische aanpak haalt BTL het best mogelijke resultaat dat haalbaar is. En als iets niet haalbaar is – vanwege welke reden dan ook, financieel, bodemtechnisch of anders – wordt dit helder met je gecommuniceerd. Samen kan er dan gekeken worden naar alternatieven die wel mogelijk zijn. Met een deskundig bureau aan je zijde, wordt elk groenproject van begin tot eind een succes. En na de opening van een nieuwe groenzone, kan de gebruiker weer genieten van een mooi stukje groen.