Je weet het zeker: dit jaar ga je écht op avontuur. Relaxen aan de Spaanse costa samen met tienduizenden andere Nederlanders? Dat is niets voor jou. Je wilt naar Australië. Dus je pakt vol goede moed een backpack vol met muggenspray, wandelbroeken, stevige schoenen en een ‘alternatief’ reisboek. Zo eentje die je precies vertelt waar de ‘locals’ uit eten gaan, zodat je naadloos met hen kan mengen. Eenmaal op de bestemming aangekomen blijkt dat ene authentieke tentje inmiddels een toeristische hotspot te zijn. Evenals dat schattige stadje waar inmiddels meer buitenlanders dan lokale bewoners verblijven. Daar sta je dan, met je backpack. Weg avontuur. Met een 4WD Camper tot je beschikking zal dit je niet overkomen – daarmee ga je écht van de gebaande paden af.

Waar vind je een mooie en betrouwbare 4WD Camper in Australië?

Reizen door Australië is bijzonder. En wat is er nou leuker (en belangrijker) dan een degelijke voorbereiding inclusief de voorpret? Als je van plan bent om met een 4WD Camper Australië te reizen dan is het belangrijk om ruim op tijd een camper te reserveren. De meest speciale campers zijn namelijk  populair en het zou zonde zijn als jouw favoriet voor je neus weggekaapt wordt. ‘Australia Campers’ is dé specialist op het gebied van camperreizen door Australië. Zij hebben diverse campers, voor zowel duo’s als grotere gezelschappen. Ook heeft ‘Australia Campers’ een 4WD voor elk budget.

Wat is het voordeel van reizen met een camper?

De voordelen van het reizen met een 4WD camper zijn ontelbaar. Het fijnste aan een camper is natuurlijk het comfort. Je hebt een huis op wieltjes en kan tegelijkertijd gaan en staan waar je wilt. In tegenstelling tot een tent of vouwwagen, zijn campers in een mum van tijd klaar voor vertrek. Daarnaast is reizen met een camper voordelig: zeker in Australië kunnen de hotelprijzen flink in de boeken lopen. Wil je meer informatie over het reizen met een 4WD Camper door Australië? Neem dan contact op met ‘Australia Campers’.