In Nederland houden we ervan ons interieur mooi aan te kleden. Dit zie je terug in de vele woonkamers met aansluitend meubilair, strakke vloeren en schitterende accessoires. We zijn trots op ons interieur en dit mag gezien worden door onze huizen die bekend staan om de grote ramen en gemakkelijke inkijk. Op dit moment is het industriële interieur erg in trek en Beton Ciré is dan een ideaal product om dit mee te realiseren.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar is in Nederland verder ontwikkeld tot een afwerkingsproduct met een betonachtig uiterlijk. Het is een stuc, het is waterdicht en je kunt er vloeren, muren, tafelbladen, aanrechten, meubilair en van allerlei andere objecten mee afwerken en het een speciale look geven. Je bent niet afhankelijk van de grijze betonkleur, maar Beton Ciré is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. Daarnaast is het naar eigen smaak af te werken, zodat je een ruw of een glad oppervlak krijgt of een glanzend of een matte afwerking. Hierdoor is Beton Ciré erg veelzijdig en wordt het ook door veel mensen mooi gevonden.

Beton Ciré gebruiken

Als jij in de weer gaat met Beton Ciré, dan kun je dit dus toepassen op een verscheidenheid aan objecten en oppervlakten. Daarnaast is het toe te passen in allerlei ruimtes waaronder badkamers, keukens en woonkamers. Het mengsel bestaat uit gemalen kiezelstenen en zand, een kunsthars en een kleurstof. Door de stevige hechting en omdat het dun aan te brengen is, is het ideaal voor de doe-het-zelver. Als je het gaat gebruiken op muren en vloeren van een natte ruimte dan is het wel nodig om hier een impregneermiddel over aan te brengen. Als jij ook dat industriële uiterlijk wilt geven aan een ruimte in je woning, of je wilt je meubilair, muren, open haard of eettafel nieuw leven inblazen, overweeg dan Beton Ciré.